Jdi na obsah Jdi na menu

2Moons

1. 1. 2012

2Moons - Dekaron
Jedná se o zcela nové pojetí masové onlajnovky (MMORPG). Narozdíl od svých známých MMORPG(např. WoW, Lineage II atd.) je 100% zadarmo. Stačí se pouze zaregistrovat na oficiálních stránkách výrobce, stáhnout ZADARMO hru a pak už si jen užívat skvělé chvíle při hraní této užasné onlajnovky :)
Hra je udělána ve 2 verzích (2Moons a Dekaron):

2Moons je udělána jako americká, ale to neznamená že tam nenajde i evropany(a čechy). Tato verze obsahuje 2 hlavní servery a pod každým znich je pak dalších 5 volitelných.
Dekaron je evropská verze. Neni v ní však skoro žádný rozdíl až na jeden skill u jedný postavy, který je v americké verzi možné použít jen s mag. holí. Obsahuje jeden hlavní server, který se větví na další 3 servery.
Postavy ve hře :

Ve hře se vyskytuje 6 charakterů postav, za které je možno hrát.

1, Bagi Warrior - Válečník
Velmi silný klan válečníků, který dříve v Harantu neměl konkurenci v síle. Ale už dávno přišel o většinu svých sil. Nicméňě patří pořád mezi nejsilnější klan. Nikdy jim nebylo dovoleno používat magii, ale oni si však našli svůj způsob jak ji ovládnout. Dokáži jí použív v boji jako na posilnění svých útoků.
V boji používá jen své pešti zakryté takovými bodákovými rukavicemi (omlouvám se ale jinak to vyjádřit neumim).
Většina jeho kouzel spočívá v podpoře( např. zvýšení damage, zrychlení apod.), jinak má nějaké speciální útoky jako je např. rána do země, která zraní všechy nepřátele okolo atd.

2, Segita Hunter - Lovkyně
Velmi vážený rod Segita je už od pradávna znám svou obratností a svými loveckými dovednostmi. Magickou sílu dokáži usměrnit do svých šípů tak, aby štědřili nepříteli co největší poškození.
Preferují spíše bojem na dálku, umí ovšem dobře útočit i na blízko.
Jejich hlavní zbraní je buďto luk nebo kuše, a dále pak ještě dýkou.

3, Incar Magican - Kouzelnice
Slavný řád mágů, který zasvětil život magii a meditování. je jim propůjčena moc 3 živlů ohně,ledu a blesku. Jsou to bojovnice dobra.
Jako hlavní zbraň mají buďto malou nebo velkou magickou hůl.
Je to zaručeně bojovnice na dálku.

4, Segnale - Vražedkyně - léčitelka
Rod Segnale je znám svou hbitostí a lstivostí. Z jejich komunity vycházejí ti nejnebezpečnější vražedkyně a též i nejlepší kněžky či léčitelky.
Jejich zbraní je magicky bič, kterým si udržují nepřitele hezky od těla.
Nemusíte se bát že když budete hrát za tuto postavu, že budete jen léčitelé.
Jeto výborná postava i na boj a je neocenitelná v partě díky svým schopnostem léčit sebe i ostatní, dokonce i později oživit mrtvé se všemi dřívějšími životy.

5, Azure Knight - Válečník
Je to silný rod válečníků, neutuchající vírou a protom jim byl propůjčen dar magie. Dávají jí do svých zbraní aby jím zvětšili nebo zrychlily útok.
Tato postava je nejlepší máte li rádi velký výběr zbraní.
Může ovládat jak jednoruční tak obouruční zbraně a to sekery,meče a palice. Dále mohou nosit štít a mezi jejich specialitku patří boj se dvěma zbraněmi.

6, Vicious Summoer - Temný mág
Temní mágové, jejich zkoumáním cizích sfér a temné magie se z nich stali nebezpečné postavy, kterých se bojí kde kdo. Díky svým silám a znalostím, mohou přivolat pomocníka z jiné sféry bytí.
Tato postava je docela složitá(i když to se dá říct o všech a přitom i o žádné:) ).
Je možno s ní hrát jako za temného mága, kdy budete používát hůl a různá temná kouzla nebo se můžete stát nelítostným bojovníkem se dvěma meči, kde pak svoji magii využijete ke své rychlosti a dokážete zasadit třeba i 7 ran za pár vteřin.
Rozhodně se ale nesnažte být od obojího něco. Sice to bude ze začátku dobré, ale později zjistíte, že jste celkem slabí.
Jinak vyvolávat bytosti můžete jako mág i bojovník.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář